www.ultraboostromanla.com
 
Acasă >  Declaratia de Confidentialitate
Eficace imediat
Magazinul nostru (site-ul sau noi) ia foarte în serios confidențialitatea informațiilor despre utilizatori și clienții site-ului pentru clienți (dvs.). Citiți următoarea politică pentru a înțelege modul în care vă vom trata informațiile personale atunci când utilizați site-ul.
Informații personale identificabile
Nu vom colecta și informații cu privire la identificarea personală (de exemplu, nume, adresă, număr de telefon și adresa de e-mail), denumite aici și informații personale; despre tine decât dacă ne-o oferiți în mod voluntar.
Nu vindem sau expediem obiectele comandate prin intermediul Site-ului direct oricărei persoane despre care știm că nu are vârsta de 18 ani. Dacă sunteți sub vârsta de 18 ani, trebuie să utilizați site-ul numai cu implicarea unui părinte sau tutore și ar trebui nu ne trimiteți nici o informație personală.
Ce putem face cu informații cu caracter personal
Dacă ne oferiți informații personale de identificare, le putem folosi pentru a ne îmbunătăți înțelegerea intereselor și preocupărilor dvs. De asemenea, vom folosi aceste informații pentru a procesa comanda.
Dacă ne spuneți că doriți să primiți informații suplimentare de la noi prin e-mail, vă putem folosi informația pentru a vă contacta ocazional despre modificările aduse site-ului nostru, produse noi, actualizări de site-uri și servicii și oferte speciale pe care le considerăm valoroase . Dacă preferați să nu primiți aceste e-mailuri, urmați instrucțiunile de dezabonare de pe e-mailul pe care l-ați primit.
Este posibil să vă împărtășim informațiile dvs. entităților afiliate legal. Dacă suntem fuzionați sau în cazul transferului activelor, site-ului sau operațiunilor noastre, putem divulga sau transfera informațiile dvs. personale în legătură cu o astfel de tranzacție.
Vom dezvălui informații de identificare personală fără permisiunea dvs. atunci când este cerut de lege sau cu bună-credință că astfel de acțiuni sunt necesare pentru a investiga sau a proteja împotriva unor activități criminale suspectate pentru clienții, vizitatorii, asociații sau proprietatea (inclusiv acest Site) alții.
Orice persoană care dorește să corecteze / actualizeze / șterge informațiile din baza noastră de date ar trebui să ne contacteze. Vom depune eforturi rezonabile pentru a satisface cererea dvs. în timp util.
Marturii
Dacă ne trimiteți sau trimiteți un comentariu, recenzie, sugestie sau orice altă lucrare de autor (colectiv? Submission?), Inclusiv, fără limitare, Submissions despre produsele sau serviciul nostru, această Prezentare nu va fi confidențială sau secretă, și pot fi folosite de noi în orice mod. Prin trimiterea sau trimiterea unei Submisiuni către noi, vă (ⅰ) reprezentați și garantați că transmiterea este originală pentru dvs., că nicio altă parte nu are drepturi în acest sens și că orice "drepturi morale"? (ⅱ) ne-ați acordat dreptul și licența de a utiliza, reproduce, publica, distribui, distribui, distribui, distribui, distribui, distribui, distribui, afișați, traduceți, sintetizați, modificați și adaptați această transmisie (integrală sau parțială) și / sau să o includeți în alte lucrări sub orice formă, media sau tehnologie cunoscute sau dezvoltate ulterior, la discreția noastră, cu sau fără numele dvs. .Romania
Copyright © 2021 Pantofi Adidas Ultra Boost Ieftini All Rights Reserved.Powered by www.ultraboostromanla.com