www.ultraboostromanla.com
 
Acasă >  Livrare & Retur
Metode de expediere
Livram prin EMS, DHL și Fedex.
1. Vă rugăm să confirmați adresa de expediere înainte de a vă plăti. Furnizați o adresă de e-mail validă și verificați e-mailurile după cum ați achiziționat pentru orice informații actualizate.
2. Elementele sunt în general expediate în termen de 1 zi lucrătoare de la verificarea plății (sâmbătă și duminică și majoritatea sărbătorilor naționale sunt excluse).
Metode de urmărire
După expedierea comenzii, vă vom oferi un link pe care îl puteți urmări, dacă este necesar. Verificați e-mailul pentru numărul de link-uri și de urmărire.
Notă: dacă nu puteți să o verificați imediat cu numărul de urmărire, așteptați cu răbdare. Un timp este necesar de către compania Express pentru încărcare.
Livrare nereușită sau greșită
Pentru clienții care nu primesc parcela dvs. în perioada de livrare totală de mai sus, vă rugăm să verificați la oficiul poștal local direct cu cartea dvs. de identitate sau cu alt certificat valid și cu copia informațiilor de comandă pe care o puteți imprima când vă conectați la contul dvs. înregistrat pe site-ul nostru .
Returnează și schimbă
Politica de returnare:
Suntem dedicați satisfacției dvs. complete. Puteți să vă returnați articolul (ele) în termen de paisprezece zile de la data primirii mărfii. Trebuie să ne contactați înainte de a trimite elementele înapoi. Toate elementele trimise înapoi la noi trebuie să fie în starea inițială, adică nu sunt uzate, modificate sau spălate, cu toate etichetele atașate.
Costul de livrare la întoarcere trebuie aranjat de dvs. Vom restitui plata după primirea elementului returnat. Taxa originală de expediere și de manipulare va fi dedusă din restituire.
Anularea comenzii:
Anularea unei comenzi înainte de expedierea comenzii, vom procesa toate comenzile cât mai repede posibil, astfel încât nu putem întotdeauna să anulați o comandă după ce este plasată.
Cererile de anulare după expedierea comenzii vor fi tratate în conformitate cu Politica noastră de returnare.Romania
Copyright © 2021 Pantofi Adidas Ultra Boost Ieftini All Rights Reserved.Powered by www.ultraboostromanla.com